Scena Panoramica 360°

Scene panoramice 360°

Scenele panoramice sunt scene 360 de grade ale unui amplasament, cadru sau proprietate si ofera posibilitatea de rotire, apropiere sau schimbare a directiei vizuale. Acestea ofera privitorului senzatia de realitate si reprezinta unul dintre cele mai mari avantaje in promovarea afacerii dumneavoastra.

Vezi demo scene panoramice 360°
Scena Panoramica 360°

Galerie foto extinsa

Galeria foto reprezinta o succesiune de imagini menita sa redea punctele de interes ale amplasamentului pentru care se realizeaza turul virtual. Fotografiile apropie foarte mult privitorul de amplasamentul dumneavoastra de aceea galeria foto are scopul vital de pune in valoare locatia pentru a atrage vizitatori si potentiali clienti.

Vezi demo galerie imagini
Organizator evenimente si promotii

Organizator evenimente

In organizator puteti prezenta orice eveniment pe care locatia dumneavoastra il gazduieste cu toate detaliile considerate necesare despre acesta. In acest meniu puteti expune toate evenimentele inedite si interesante care pot atrage clienti noi si va pot ajuta sa deveniti mai cunoscuti.

Organizator evenimente si promotii

Descriere ampla a produsului

Meniul informatii va ofera posibilitati nelimitate de descriere. Dorim ca cei care vad prezentarea virtuala sa stie cat mai multe informatii despre afacerea dumneavoastra si de aceea va punem la dispozitie acest meniu unde fara limita de spatiu si incadrare puteti organiza toate detaliile dupa propriul plac.

Organizator evenimente si promotii

Prezentare promotii

Meniul de promotii va permite sa afisati ori de cate ori este necesar promotiile din cadrul locatiei dumneavoastra, fie ca e vorba de promotii sezoniere sau saptamanale, pentru ca vizitatorii prezentarii virtuale sa beneficieze de ele si sa revina cu placere la dumneavoastra.

Organizator evenimente si promotii

Localizarea pe harta

Localizarea pe harta este foarte importanta fie ca este vorba despre clienti locali sau despre turisti. O afacere cunoscuta are nevoie de o asemenea localizare pentru a atrage clienti noi, iar o afacere noua are la fel de multa nevoie de aceasta pentru a se face cunoscuta, pentru a sti lumea unde sa o gaseasca.

Organizator evenimente si promotii

Sistem de contact

Sistemul de contact va permite sa dati toate detaliile considerate necesare pentru ca vizitatorii sa va gaseasca foarte usor. Fie ca este vorba despre adresa de email sau site web, in acest meniu puteti adauga toate datele prin care clientii pot ajunge la dumneavoastra.

Organizator evenimente si promotii

Sistem securizat de administrare proprie

Acest sistem de administrare proprie se desfasoara in conditii de securitate si va permite sa interveniti in prezentarea virtuala a afacerii dumneavoastra ori de cate ori este nevoie si fara costuri suplimentare. Prin acest meniu venim in sprijinul companiilor oferindu-le posibilitatea de a-si personaliza pagina si a controla informatia dupa bunul plac.