Promovare directa prin motoare de cautare

Un tur virtual ofera posibilitati nelimitate de promovare si optimizare pe cele mai importante motoare de cautare si retelele de socializare pentru expunerea sporita a produsului dumneavoastra. Pentru a completa scenele panoramice 360°, noi va oferim cu fiecare pachet comandat si o galerie foto menita sa ofere vizitatorului o gama cat mai ampla de detalii ale amplasamentului si ale serviciilor dumneavoastra.

Incredere

Orice potential cumparator de produs sau servicii doreste sa cunoasca ceea ce va primi, inainte sa plateasca. Cu tururile noastre virtuale puteti oferi oricarui client incredere in faptul ca ceea ce vede si plateste este si ceea ce va primi.

Accesibilitate

Noi punem virtual vizitatorii in locatia dumneavoastra astfel incat, chiar daca localul are doar 50 sau 100 de locuri, practic poate fi vazut de mii de oameni zilnic care vor capata mai multa incredere in a va calca pragul.

Promovarea Evenimentelor si Ofertelor

Intr-o societate competitiva, clientii dumneavoastra trebuie sa fie la curent cu promotiile si evenimentele pe care le gazduiti si de aceea oferim un sistem de management al evenimentelor si promotiilor dumneavoastra.

Interactivitate

Interactivitatea tururilor virtuale si calitatea lor exceptionala permit vizitatorilor sa se uite de jur imprejur si sa se apropie de punctele care ii intereseaza sau ii atrag.

Prezentare complexa si completa

Un tur virtual inseamna o ocazie nemaipomenita sa va faceti cunoscuti, sau, daca sunteti deja consacrati, sa atrageti clienti noi, consumatori ai produsului pe care il reprezentati si sa creati/mentineti o prezenta cat mai buna pe internet. Noi va oferim aceasta oportunitate prin scene panoramice 360° de cea mai buna calitate, o galerie foto extinsa pentru a pune in valoare detaliile locatiei, un sistem securizat de administrare proprie care va permite sa interveniti asupra turului virtual la orice ora din zi si din noapte, si bineinteles, garantia promovarii si optimizarii permanente pe motoare de cautare si retele de socializare. Orice update asupra sistemului de management si al tururilor virtuale, este oferit in mod gratuit pe tot parcursul colaborarii.